2019. augusztus 14., szerda

Megint bizniszt sejt a biznisz szekta?
Leszögezem: itt és most értelmetlennek és kimondottan provokatívnak tartom a Coca Cola ominózus reklámját , többek között azért is , mert annak hatására összességében több fogyasztót nem is ér el illetve tart meg cég.
De képmutatónak tartom , hogy éppen az én erkölcsi horizontomon láthatatlan Hit Gyülekezete csapott le azonnal egyedüli egyházként az ingyen reklámra.
Németh Sándor a tiltakozó petíciójával alighanem az új keresztes lovag szerepének átvételére látott váratlanul megnyílt jó lehetőséget.
Az ATV számos kártékony okkultista műsoráról már írtam, de őszintén bevallom most még nem látom, hogy hol van ebben az ingyen reklámon túl esetleg még némi lóvé is a szekta számára, de talán a következő napokban ebben is okosabbak leszünk.
Kicsit de ja vu érzésem is volt a Hit Gyülekezete promt akcióját hallva mert nem is olyan régen a szerencsétlenül járt Dél-Koreai hajó elsüllyedésekor eszmélt hasonlóan furcsa gyorsasággal Mága Zoltán . Egy nap se telt el a szerencsétlenség óta, azt sem tudtuk még pontosan mi is történt, ki hogy fog menteni , sokkban volt még természetes módon az egész társadalom stb., de ő nagy hirtelen előtermett és máris bejelentette, hogy az egyik, amúgy az állam által bőségesen támogatott munkásságának részét képező koncertjei egyikének jegy árbevételéből ( ha úgy tetszik adópénzekből) adományozni fog a károsultaknak.
Meglepően fürge volt ő is mint most Németh Sándor Hit Gyülekezete. Ja kérem nagy verseny ez és apróság csak, hogy közben esetleg itt-ott kilóg az a csúnya patás lóláb!
Hozzászólások
Hozzászólás írása...





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése