2019. augusztus 5., hétfő

Shabby America
Ráég ez a borzasztó tömeggyilkosság Trumpra mint Nessus vére. Retorikája, a kizárólag bevándorlókra fókuszáló politikája, a fehér szupremácia sugallása igenis törvényszerűen ad inspirációt labilis, tébolyult embereknek aljas tettük elkövetéséhez.
Nem az baj, hogy Trump foglalkozik a bevándorlással, hogy megoldást keresne a lassítására meg a törvények betartatására hanem az, hogy mást sem tud mondani a süket Great Amerikáján kívül, hogy fal, meg bevándorlók és ezzel a kizárólagos fókuszálással írtani való, minden rosszért felelős emberekké válnak a bevándorlók , a nem fehér bőrszínűek stb.
Hiszen ha azt látja az utca embere, hogy az elnök nyíltan rasszista, hogy még a más bőrszínű Kongresszusi képviselőket is nyíltan hazaküldi felmenőik származási országaiba, akkor innen már csak egy kis billenés kell, hogy úgy érezze , neki is akcióba kell lépni, pld egy géppuskával. Nem is olyan régen Christchurch már rámutatott arra a veszélyre amit egy rasszista , műveletlen, mihaszna populista elnök okozhat.
Ez az Amerika egyre inkább már Shabby és nem Great !
Hozzászólás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése