2019. szeptember 5., csütörtök

A képmutató populista
Elég ócska populista fogás a jövedelem felajánlása de léven Trump maga is meglehetősen szimpla figura így mindez őt nem zavarja.
Annál inkább zavar mindenki mást az, hogy Trump egymaga ezermilliárdos nagyságrendű kárt okoz az emberiségnek a klímaügyek mellőzésével és egyre többen jogosan gondolják azt is , hogy az elnök tőzsdéket rengető feltűnően gyakori hektikus megnyilvánulásait haveri köre benfentes tőzsdei promt spekulációs nyerészkedése vezérli.
Egy -egy bejelentése 2-3% -os azonnali esést vagy emelkedést hozhat, sok százmillió dollárt lehet keresni alkalmanként( értsd 1 óra alatt) ha valaki megkapja a fülest előre a beszédről.
Ez a valaki lehet pld a veje, Kusher is, aki amúgy is milliárdokat kereshet az elnök taszító diktatúrákkal erőltetett üzletein, mint mindig egyedüliként kijelölt fő lebonyolító!
Az meg már csak hab a tortán, hogy vámháború ide vagy oda a kínai kormány buzgón támogatja anyagilag Ivanka Trump amúgy teljesen átlagos , nem igényes divatcégének kinai nyomulását!
Summa summárum,jobb lenne a világ, ha Trump hagyná ezeket a populista trükköket, felvenné szépen a fizetését és elnöki ciklusa alatt abból élne és nem más sötét ügyletekből!
A webhely névjegye
twitter.com
“I donate 100% of my President’s salary, $400,000, back to our…
Pősze Lajos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése